Organisatie
 
Accountants- en belastingadvieskantoor Jeurissen is een kantoor met een duidelijke visie op haar dienstverlening. Kwaliteit van de dienstverlening is een van de peilers. Wij zijn daarom aangesloten bij de NOvAA, een landelijke organisatie van accountants, en bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs. De tweede peiler is betrokkenheid bij u als ondernemer. Van ons kunt u verwachten dat wij u met raad en daad terzijde staan en ons tot het uiterste zullen inzetten om uw onderneming ook in administratief opzicht een succes te maken.

Wij zijn gevestigd in Huissen. Ons werkgebied beslaat vooral het knooppunt Arnhem-Nijmegen en in het bijzonder de gemeenten Lingewaard en Over-Betuwe. Onze doelgroep bestaat uit MKB ondernemingen gevestigd in deze regio, verenigingen en stichtingen en vermogende particulieren. Daarnaast adviseren wij een aantal administratiekantoren op fiscaal en accountancy gebied.

Wij werken met korte lijnen naar u als ondernemer. Dit houdt in dat u één aanspreekpunt voor de werkzaamheden binnen onze organisatie heeft. Ook als deze eventueel uitbesteed moeten worden. Wij zorgen er wel voor dat binnen onze organisatie altijd meerdere personen op de hoogte zijn van de situatie van uw onderneming.

Doordat wij een vrij platte structuur en vrij korte lijnen naar u als ondernemer hebben kunnen wij tegen concurrerende tarieven werken zonder inbreuk te doen aan kwaliteit. Wij denken juist dat er sprake is van een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Een verder voordeel van korte lijnen is het efficiënter en sneller kunnen werken doordat er meerdere schakels gepasseerd kunnen worden.

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met een van onze accountants:
- J.P.T. (Hans) Jeurissen AA/FB

In een eerste vrijblijvend gesprek kunt u kennismaken met ons en onze organisatie. In dit eerste gesprek kunt u ons uiteraard ook gerichte vragen stellen.